Refund policy

1. Tuotteen palautus
1.1 Reklamaatio

1. Myönnämme tuotteillemme 14 vuorokauden palautusoikeuden. Reklamointiaika alkaa siitä, kun asiakas on noutanut tuotteen postista.

2. Tuotteen tulee olla kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti palautuskelpoinen. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Myönnämme asiakkaalle oikeuden tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.
HUOM. Palautusoikeus ei koske tilaus-, alennus- tai yksilöllisiä tuotteita. Omilla silmälasivoimakkuuksilla toimitettavat lasit ovat kaikki yksilöllisiä tuotteita. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton, jälleenmyynti kelpoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palauttaessaan tuotetta on kuluttaja vastuussa toimitusvahingoista. Kuluttajan vastuulla on maksaa palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset.

3. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta tilattu tehtaalta.

4. Tuotteet tulee pakata huolellisesti. Vähimmäisvaatimuksena vastaavan tasoinen pakkaus, kuin tuotteen ympärillä on ollut toimitettaessa. Emme vastaa epäasianmukaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Maksunpalautukset tehdään sille maksuvälineelle, jolta myös alkuperäinen veloitus on tehty.
HUOM! Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut!

5. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

6. Jos haluat palauttaa tilaamiasi tuotteita, ota yhteyttä ensin asiakaspalveluumme rovaniemi@fennooptiikka.fi , niin annamme tarkemmat ohjeet.

7. Maksunpalautukset tehdään sille maksuvälineelle, jolta myös alkuperäinen veloitus on tehty viimeistään viikon sisällä.

1.2 Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti posti, huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus postikonttoriisi niin pian kuin mahdollista. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta välittömästi.