Valikoimastamme löytyy useita kehysmerkkejä, sillä valikoimme kehykset myymäläämme yksilöllisesti asiakkaitamme ja heidän tarpeitansa miettien. Järjestämme useasti vuodessa myös kehysesittelypäiviä, jolloin näytillä ovat laajat, vaihtuvat maahantuojien mallistot. Jos haluat ilmoituksen kehyspäivistä, kerro se meille täältä.
Muunmuassa seuraavat kehysmerkit täydentävät hyllyämme:

     

Titan kehysmallistoa on suunniteltu Suomessa jo yli 20 vuoden ajan ja silmälasikehykset kantavat ylpeydellä Suomalaisen työn liiton myöntämää Design from Finland -merkkiä.
Mallisto on kevyt, ajattoman tyylikäs ja ehdottoman ihoystävällinen. PT todella merkitsee Pure Titan, joten myös nikkelittömien kehysten saranat ovat 99,7 %:sti titaania. Suunnittelussa huomioidaan suomalaisten kasvojen erityispiirteet ja kehysten värivalikoima puhuttelee erityisesti skandinaavista makua. Titan mallisto täydentyy pitkin vuotta ja uusia malleja suunnitellaan parikymmentä vuodessa. Kehykset valmistetaan korkeasta laadusta tunnetussa Japanissa.
Titan kehysmallistoa on saatavilla vain Fenno Optiikasta. Tutustu valikoimaan paremmin meidän liikkeessämme tai täältä.

 

         

Etnia Barcelonan silmälasikehykset saivat alkunsa 1950-luvulla halusta tehdä silmälaseista värikkäämpiä. Inspiraationsa suunnitteluun Etnia Barcelona brändi sai ja saa edelleen Barcelonan kaupungista, joka on innovatiivinen ja rohkea.
Kyseisen merkin silmälasikehyksistä löytyy metalli- ja muovikehyksiä, joissa yhdistyy niin klassiset kuin kokeilevatkin muodot. Värejä silmälasimallistossa on käytetty nerokkaasti. Mallistosta löytyy räväköitä kehyksiä, mutta myös kehyksiä, joissa kirkkaat värit luovat kauniita yksityiskohtia muuten tavanomaiseen väritykseen. Valikoimasta löytyy sopivan kokoisia kehyksiä niin kapeille kuin leveillekin kasvoille.
Etnia Barcelona kehykset Suomessa vain Fenno Optiikasta. Valikoimaan voit tutustua paremmin meidän liikkeessämme tai merkin omilta sivuilta.

 

 

        

Woodys kehysmerkki syntyi vuonna 2013 rikkomaan stereotypioita. Woodysin ensimmäiset aurinkolasit tehtiin vanhan skeittilaudan rungosta. Tämä kertoo brändin leikkisyydestä ja tavasta suunnitella uniikkeja luomuksia. Tänä päivänä kehykset suunnitellaan Barcelonassa tähdäten ympäristöystävälliseen valmistusprosessiin. Jopa 40% malliston kehyksistä valmistetaan bioasetaatista.
Woodys pyrkii muotokielessään ja värityksissään eleganttiin lopputulokseen, jossa yksityiskohdat ovat viimeisen päälle mietittyjä. Jokainen kehys on koottu ja kiillotettu käsin. Mallistosta löytyy niin värikkäitä kuin arkisempiakin kehyksiä. Metalli-, titaani- sekä muovikehykset kuuluvat brändin valikoimaan. Woodysin valikoimasta löytyy kehyksiä kaiken kokoisille kasvoille.
Woodys kehykset Suomessa vain Fenno Optiikasta. Valikoimaan voit tutustua paremmin meidän liikkeessämme tai merkin omilta sivuilta.

 

        

Blackfin tuotemerkki sai alkunsa vuonna 1971 Italiassa. Silmälasikehysten koko valmistusprosessi sijoittuu edelleen Italiaan, pieneen Agordon kylään Italian alpeilla. Vuoristomaisema puhtaimmassa muodossaan inspiroi hyvin vahvasti kehysten suunnitteluprosessia. Silmälasikehysten materiaalina Blackfin käyttää japanilaista laadukkainta titaania, joka tekee kehyksistä uskomattoman kevyitä ja kestäviä. Blackfin kehysten tekoprosessi pitää sisällään hyvin monta vaihetta, joka takaa sen, että lopputuloksesta tulee varmasti laadukas ja kestävä. 
Blackfinin titaanikehykset ovat paitsi kevyitä ja kestäviä, myös näyttäviä ja uskaliaita. Blackfinin kehysmallisto todellakin näyttää, että kevyen kehyksen ei tarvitse olla näkymätön. Värejä ja muotoja mallistossa on käytetty rohkeasti ja elegantisti. Mallistosta löytyvät myös kauniit hengettömät kehykset. 
Blackfin kehykset Suomessa vain Fenno Optiikasta. Valikoimaan voit tutustua paremmin meidän liikkeessämme tai merkin omilta sivuilta.
 

             

Xavier Garcia merkin juuret ovat Barcelonassa vuodessa 2008. Xavier Garcian pääajatus on, että silmälasikehyksiä tulee olla mukava pitää joka päivä tinkimättä käyttäjän omasta estetiikkamieltymyksestä. Kehykset ovat siis sekä kauniita että käytännöllisiä. Kehysten materiaalina toimii luonnonmukainen italialainen asetaatti ja ympäristöystävällisyys on yksi merkin prioriteeteista.
Xavier Garcian kehykset valmistetaan käsin ja kehysmallisto pitää sisällään paljon värejä sekä yllätyksellisiä muotoja. Mallistosta löytyy niin kapeille kuin leveillekin kasvoille sopivia kehyksiä. Xavier Garcia on kauniisti muotoillut myös meille tärkeän asian: "We want to share our passion for exceptional eyewear with people who wear glasses not only because they need them, but also because they love them."
Xavier Garcian kehykset löydät Suomessa vain Fenno Optiikasta. Valikoimaan voit tutustua paremmin meidän liikkeessämme tai merkin omilta sivuilta.