Fenno-optiikka Lappi on paikallisessa Lappilaisessa omistuksessa oleva yritys. Yrittäjämme ja optikkomme Petri Räsäsen yritystoiminnan peruspilarina on korkean laadun takaaminen. Korkea laatu näkyy asiakkaalle huipputarkkana näkemisenä ja tyylikkäinä silmälaseina. Optikkoinamme toimii myös Mikko Sandgren ja Aliisa Räsänen.
 


Asioidessasi meillä voit huomata, että prosessimme kaikki vaiheet tähtäävät asiakkaan tarpeiden täyttämiseen. Mittauslaitteemme ovat alamme huipputasoa. Henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti, jotta olemme varmasti kehityksen kärjessä. Tuotteemme uudistuvat jatkuvasti ja pyrimme järjestämään säännöllisesti tyylipäiviä, jotka mahdollistavat silmälasien ja aurinkolasien valitsemisen Suomen laajimmasta valikoimasta.

Pystymme ratkaisemaan erilaisia näkemisen haasteita työ- ja vapaa-aikaan. Meiltä löydät niin suojalasit rakennustyöhön kuin hammaslääkärin työhön tarvittavat erikoisvälineet. Rakennamme näönkorjauksen laskettelijalle, moottorikelkkailijalle tai vaikkapa sukeltajalle. Aurinkolasivalikoimamme on vertaansa vailla.
Näönkorjausvaihtoehtojen lisäksi meillä on laaja valikoima kuulonsuojausvaihtoehtoja. Mikäli haluat suojata kuulosi työssä tai vaikkapa metsästystilanteissa, kannattaa sinun kääntyä meidän puoleemme.
Korkean laadun varmistamiseksi valmistamme suurimman osan meiltä hankituista silmälaseista itse. Lapin ainoa linssihiomomme pystyy valmistamaan usein erittäin nopealla toimitusajalla huippulaadukkaat silmälasit. Nopeimmillaan pystymme toimittamaan varastovoimakkuuksin lasit asiakkaalle jopa tunnissa. Pajallamme pystymme tekemään silmälasien korjaukset vaivattomasti ja mikäli silmälasikehys on vauroitunut korjauskelvottomaksi, voimme siirtää linssit uusiin kehyksiin nopeasti ja vaivattomasti.

Rovaniemen myymälän iloiseen henkilökuntaan kuuluvat optisen alan rautaiset ammattilaiset. Meidän avustuksella löydät varmasti tyylikkäät silmälasit ja ratkaisut näkemisen haasteisiin. Lämpimästi tervetuloa!